Du får 30 DAGARS STARTPAKET bestående av EDGE PERFECT TOUCH Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av 200:- Du betalar endast 39:90 för porto och exp. avgift.
Endast ett startpaket per hushåll och endast till hushåll med adress i Sverige. A-Bolaget förbehåller sig rätten att annullera beställningar utan förvarning om det finns misstanke om missbruk.
Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt Startpaket om du inte vill ingå en prenumeration.
Som prenumerant får du 2 st. 4-pack nya högteknologiska blad som skickas var tredje månad. Pris per förpackning av 4 högteknologiska blad är endast 149:- Total kostnad per försändelse är bara 298:- Vi bjuder på porto, emballage och expedition!
 
Vi är stolta att presentera Edge Perfect Touch - den fantastiska nykomlingen i avancerad hårborttagnings teknik! Utvecklad i USA. Denna revolutionerande rakhyvel för kvinnor, hyveln glider över konturerna av din hud med lätthet, vilket garanterar en jämn och nära rakning - varje gång!
Din jakt efter en perfekt hårborttagning är för alltid över! Edge Perfect Touch gör underverk för alla kvinnor - oavsett ålder! De fem progressiva och lövtunna bladen är så skarpa att de hanterar alla typer av hårväxt, med de flexibla rakhyvelshuvudet kan du enkelt ta bort oönskat hår på benen, under armarna och bikinilinjen.
Med det flexibla rakhyvelshuvudet kan du enkelt ta bort alla oönskade hår
Exklusiv smörjremsa som skyddar och återfuktar din hud
Ny progressiv 5-bladteknologi för en perfekt och bekväm hårborttagning
Du får 30 DAGARS STARTPAKET bestående av den fantastiska Edge Perfect Touch Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av hela 200:- Du betalar endast 39:90 för porto och exp. avgift. Var snabb och beställ NU! Detta introduktionserbjudande gäller så länge lagret varar!
Du har allt att vinna – ingenting att förlora!

Först tvättar du eller fuktar det område som ska rakas. Undvik rakning på torr hud. Applicera sedan genom ditt eget val, antingen raklödder, tvål eller gel. Produkten som du väljer bör vila på huden i minst en minut innan rakning.

Raka med Edge Perfect Touch. Rakhyveln kan lätt användas i duschen, badet eller under rinnande vatten. Många kvinnor föredrar att raka mot hårväxten, men det är ett personligt val.

Efter rakningen, skölj av tvål eller skum och använd olja eller lotion för att förhindra torr hud. Kom ihåg att byta till nya rakblad var 14e dag för att undvika slöa blad som sliter på din hud.

Jag är supernöjd med min Perfect Touch! Jag kan med säkerhet säga att det är den bästa rakhyvel jag har provat. Jag är alltid försiktig med nya produkter, men den här gången tog jag helt fel! Denna rakhyvel är helt fantastisk och tar bort mina oönskade hår enkelt, effektivt och smärtfritt! Tror att jag har aldrig haft sådana släta ben tidigare! Kan tryggt rekommendera alla kvinnor att prova det. Och bäst av allt, det är kostar ju bara portot så det finns inget att förlora!
Lisa, Bergen
"Fantastik hyvel. Enkelt och lätt att ta bort hår på benen, under armarna och klart bästa rakhyveln för bikinilinjen. Resultatet är en otroligt, smidig och silkeslen hud, utan krångel med röda prickar som andra rakhyvlar jag använt har gett mig. Tack för startpaketet, jag kommer med 100% säkerhet på att vara er kund."
- Hanne, Hamar
”Detta måste vara den bästa rakhyveln på marknaden! Jag har aldrig fått så bra resultat med andra rakhyvlar jag använt tidigare. Mannen i huset älskar min nya mjuka hud, smidig och sensuell! Som namnet antyder ger rakhyveln en Perfect Touch och kan varmt rekommenderas!"
- Berit, Evje